Full fart

I fredags fyllde älsk år. D va full fart från morgon till kväll med besök, fika och raggmunk. Haha ja han hade beställt raddmunk och fläsk till lunch, så där stog ja i stekoset i 1,5 timmar men d va d värt i slutändan :)



Kvällen gick i fyllans tecken :P kanske berodde d på vår gästbartenders (Isa) närvaro eller så berodde det på att vi är väldigt duktiga att häva i oss på egen hand :D

Lördagen blev en seg förmiddag men bortåt lunch piggna vi till och gjorde ett städryck. Efter d hämtade ja Valle som hade fått sova hos mamma. Tog en kopp kaffe i solen där och njöt en stund av d fina vädret.

Sen va d på me kalasdressen igen å dax att bege mig till Elin som har fyllt men hade sitt kalas nu. Supergoa hemgjorda smörgåstårtor och en assnygg chokladtårta efter d. Alltid lika kul att va hos dom å hälsa på, d blir inte så ofta tyvärr.

Idag står målnning på schemat men ja e inte ett dugg sugen. Men hösten ärmar sig och d vore så skönt att få d klart innan d blir för kallt. Inte långt kvar nu och d tack vare min tappra mamma som vågar stå halvvägs upp i himmlen å måla :D

Men innan målning blir d en snabb sväng till Hella som oxå har fyllt :)

Over and out
<3K


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0